Robots educatius i casolans.

Planificar les vacances amb el mòbil (segona part).

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: la segona part de totes les eines per planificar les vacances, en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Planificar les vacances amb el mòbil (segona part).

La setmana anterior vam iniciar el tema i aquesta l’acabarem, anem per feina.

Documents

Quan ens posem a organitzar un viatge de seguida pensem en els documents que necessitem com DNI, passaport, carnet de salut etc. però potser no sabreu que hi ha carnets que ens serveixen per tenir descomptes en altres països diferents del nostre, això els docents ho saben bé, el seu carnet els hi permet visitar molts museus de franc! però per exemple el carnet Jove molt fàcil i ràpid d’obtenir ( a partir ja dels 12 anys i fins als 30 anys ) també és molt pràctic, mireu el web.

Consells

I ara les apps que ens ajudaran als viatges

La primera fer la maleta, una app que segons el número de viatgers, els dies  i la  destinació tenint en compte el clima del lloc triat t’indicarà el que has de ficar a la bossa, el seu nom és Packing Pro, l’app #1 per a iPad a l’apartat de viatges a la botiga d’apps a USA.

Robots educatius i casolans.

Entrevista amb Aniol Lobo, membre de l’associació robocat.cat, que es dedica a la divulgació de la robòtica educativa

Aquesta setmana Vicent Partal entrevista Aniol Lobo, un dels membres de l’associació robocat.cat, que es dedica a la divulgació de la robòtica educativa. Aquest col·lectiu s’ha acostat a aquelles persones interessades en aquest món i ha trencat qualsevol prejudici davant d’aquells que creuen que és una pràctica complicada. Organitzen tallers i cursos, però la seva gran fita ha estat organitzar el primer campionat de robòtica lliure de Catalunya, el RoboCAT 2016. Aquesta competició va néixer en detectar que aquesta mena de campionats eren molt cars i sempre estaven lligats a grans marques comercials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *