The Creative Net, la xarxa que connecta el talent de Barcelona.

Coses a fer amb una Raspberry Pi (segona part).

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVentreteniment per a les vacances, en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Us deixo deures de vacances, tornem al setembre, que ho passeu mot bé.

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Coses a fer amb una Raspberry Pi (segona part).

 

Continuo amb les activitats per l’estiu, amb la intenció de què no us avorriu …

El mirall màgic

Probablement el projecte més popular de tots, el que fa és afegir a un mirall informació sobreposada, com per exemple l’hora, la temperatura fora de casa (la de la foto és en Fahrenheit, no us espanteu), la previsió pel dia, vosaltres mateixos podeu afegir el que vulgueu. Penseu en un mirall al rebedor perquè just quan sortiu de casa us recordi que va a ploure i que heu d’agafar el paraigüa 😃

, i us permet instal·lar mòduls per tenir:

  • un rellotge
  • un calendari
  • el temps
  • la previsió del temps
  • notícies
  • una salutació aleatòria cada dia
  • hello world, per mostrar un text fix que podeu configurar
  • i alertes

En Daylan Pierce us ofereix un gran tutorial de com fer-ho, com ajuntar una pantalla, una Raspberry Pi, un mirall de doble cara acrílic i moltes ganes i habilitats amb la fusta per fer el marc.

A aquesta web de TAP Plastics us expliquen què és un mirall de doble cara acrílic, i us el vendran :), tenen un vídeo a youtube que ho explica perfectament. La gent de Hiddentelevision us venen kits sencers amb televisió inclosa. I també els de TwoWayMirrors.

 

Llegeix la resta d’aquest article …

The Creative Net, la xarxa que connecta el talent de Barcelona.

Entrevista a Bibiana Ballbè, fundadora de la xarxa The Creative Net

Aquesta setmana Vicent Partal entrevista Bibiana Ballbè, fundadora i impulsora del projecte The Creative Net, una xarxa pensada per posar en contacte el talent jove i emergent de la ciutat de Barcelona. Arquitectura, música, aplicacions, disseny, humor…: la capital catalana és considerada la quarta ciutat més creativa del món i The Creative Net pretén ordenar-la i fer-la valer a ulls del país. D’una altra banda, també es vol connectar la comunitat creativa barcelonina amb les de Berlín, París, Londres i Milà, grans capitals del talent a Europa.

També parlarem de com costa diagnosticar i valorar el talent i quins són els límits de la creativitat, un concepte que Ballbè considera ‘totalment transversal’. I explicarem de quina manera nous creadors que ara mateix no formen part de la xarxa s’hi poden incorporar, gràcies a les recomanacions dels altres membres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *