Més eines de Google (2a part)

 
 
Aquesta setmana seguiré amb els productes de Google per donar-nos solucions a les nostres necessitats.
 
 
 
 
El Calendari no és només un calendari amb recordatori d’esdeveniments, també pot permetre  compartir feines integrades amb Gmail, Drive, Contactes, Sites i Hangouts.
 
Pots saber la disponibilitat d’hores dels teus companys de feina o, si t’autoritzen, les persones amb les quals t’hagis de reunir. Quan comparteixes l’estat del teu calendari pots fer-ho publicant amb qui estaràs reunit o, simplement, mostrant que no estàs disponible.
 
Pots gestionar si les sales de reunió o altres recursos compartits de l’empresa estan lliures o disponibles.
 
I pots publicar els teus calendaris a la Web perquè estiguin disponibles pels teus amics.
 
 
 
Amb l’app de contactes podeu agrupar i ordenar contactes per grups, com totes les aplicacions, manté sincronitzades les vostres dades en tots els vostres dispositius.
 
 
 
 
Hangouts és, per entendre’ns, la competència de Whatsapp i Skype, una aplicació de missatges, trucades de veu i videotrucades, amb apps sincronitzades a tots els vostres dispositius.
 
I, al contrari de whatsapp, no depèn del teu número de telèfon ni que el mòbil estigui en marxa, funciona independentment del mòbil.
 
 
Google Fotos és el programa de Google per organitzar les vostres fotos i sense cost a Google Drive si les emmagatzemeu en ‘alta qualitat’.
 
Si guardeu fotos directament a Google Drive, sense passar per Google Fotos sí que conten en el consum que feu, així que recordeu sempre guardar-les a Google Fotos.
 
 
 
Dibuixos
 
Aquesta és una eina per fer dibuixos, esquemes, diagrames, dibuixar quatre ratlles de forma ràpida, podem fer servir aquests objectes:
  • quadres de text
  • imatges
  • WordArt (perill, són aquells textos tan macos i de coloraines)
  • línies
  • i formes com quadres, cercles, polígons, etc.
 
Podeu incorporar l’eina de dibuixos directament al vostre navegador Chrome
 
 
Aquesta eina permet fer formularis per enquestes, de forma ràpida i de franc, per posar-vos d’acord un grup d’amics o familiar quin cap de setmana és la sortida o bé el dinar familiar, estudiar per un examen.
 
Les respostes poden ser amb opcions múltiples, menús desplegables, escales lineals, amb ramificacions, és a dir que segons una resposta alguna de les preguntes es fan o no es fan.
 
Les respostes es poden veure en temps real a la web i es poden exportar a un full de càlcul
 
us deixo una prova d’un formulari que he creat perquè pugueu veure, de forma simplificada, com funciona, això és el que us trobareu:
 
6c9799d5-fa40-4d6a-98f2-0cb6699ff75d
 
 
I la setmana vinent parlarem d’algun dels programes de Google que els hi permeten generar ingressos.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *