Mapp4all, més enllà de Google Maps

AdultFriendFinder.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVCom patir el robatori de dades més gran de la història d’internet (de moment), en versió vídeo i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Aquesta setmana he tingut un petit problema amb el sistema d’enviament de mails de Mailchimp que pensaven que estava fent apologia de llocs pocs recomanables, sembla que el seu sistema Omnivore de detecció automàtica es va confondre una mica i per això us arriba tan tard, u deixo una part de la seva resposta:

Taking a look at the account we can see that Omnivore, MailChimp’s Abuse Prevention System, detected content or activity that may have indicated that harmful information was to be sent through our service. However, after a careful review process, we can see that the account is fine and has been reinstated for sending. Please review the article below to learn more about our detection practices:

About Omnivore: http://mailchimp.com/omnivore/

We appreciate your patience during our human review.
El sistema de Mailchimp d’enviament de correus és el millor del mercat, però de vegades té algun petit problema 🙂
Joan Jofra
ATENCIÓ, aquesta temporada, els diumenges a les 19h a ElPuntAvuiTV

Share
Tweet
Forward
+1
Share

AdultFriendFinder o com patir el robatori de dades més gran de la història d’internet (de moment).

Avui pensava parlar de la segona part dels Petits Grans Problemes, però l’actualitat mana i s’ha sabut que uns ‘hackers’ van entrar a l’octubre als servidors d’AdultFriendFinder i es van emportar més de 400 milions de codis d’usuari i contrasenyes, superant el rècord que fins ara tenien els de MySpace, que era de 360 milions. Segons Leaked Source, signatura que s’encarrega de notificar incidents de pirateria, es tracta de l’atac més gran que s’ha registrat mai pel que fa a la quantitat de dades robades.

Com haureu observat, el problema es va repetint cada cert temps i és una demostració que, més tard o més d’hora, les vostres dades acabaran en mans no desitjades.

El que més greu d’aquest cas, a banda de la quantitat de codis, més de 400 milions, és que els codis d’usuari no estaven encriptats i les contrasenyes estaven molt mal protegides amb el sistema Sha1, així que més del 99% ja han estat desencriptades per poder fer la següent estadística:

Llegeix la resta d’aquest article …

Josep Esteba, CEO de l’aplicació.

 

Al programa d’avui Vicent Partal conversa amb Josep Esteba, ànima de Mapp4all, una app de mapes amb informació d’accessibilitat dels llocs que vols visitar desenvolupada aquí.

Informació per persones amb necessitats de mobilitat reduïda, celíacs, per gent amb nadons, amb mascotes, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *