Els internautes, a cinc anys vista.

Infants a casa per Nadal

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVapps educatives i lúdiques pels nens, en versió vídeo i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Aquesta temporada, els diumenges a les 19h a ElPuntAvuiTV

Infants a casa per Nadal.

Aquests dies de vacances escolars tenim moltes hores els nens a casa, així que, infants jugant tranquils, pares contents 🙂

La secció d’avui va adreçada principalment a tots aquells que a aquestes alçades de vacances de Nadal comencen a estar desesperats amb la canalla sense escola. Proposaré apps educatives i lúdiques que ajuden a aprendre autònomament. Com sempre la gestió del temps emprat per nen queda a criteri dels adults.

CreaTales i Creacuentos

Aquestes apps, fetes per uns gallecs, de Vigo concretament, està recomanada pels pares, pels mestres i, sobretot, pels nens  i els hi permetrà crear els seus propis contes a partir del no-res.

CreAPPcuentos és la primera versió, gratuïta, i Creatales, encara sense web, és la versió millorada amb opcions noves com les d’incorporar vídeo al conte i amb opcions per comprar grups d’icones i stickers per incorporar als contes.

Llegeix la resta d’aquest article …

Els internautes, a cinc anys vista.

‘On serà el seu projecte d’aquí a cinc anys?’: un resum de les millors respostes d’aquest 2016

Com és habitual a l’Internauta, Vicent Partal tanca cada programa preguntant als convidats on serà el seu proejcte d’aquí a cinc anys, una pregunta difícil de respondre però que porta visions interessants sobre el futur de la tecnologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *