Els internautes, a cinc anys vista.

Infants a casa per Nadal

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVapps educatives i lúdiques pels nens, en versió vídeo i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Aquesta temporada, els diumenges a les 19h a ElPuntAvuiTV

Infants a casa per Nadal.

Aquests dies de vacances escolars tenim moltes hores els nens a casa, així que, infants jugant tranquils, pares contents 🙂

La secció d’avui va adreçada principalment a tots aquells que a aquestes alçades de vacances de Nadal comencen a estar desesperats amb la canalla sense escola. Proposaré apps educatives i lúdiques que ajuden a aprendre autònomament. Com sempre la gestió del temps emprat per nen queda a criteri dels adults.

CreaTales i Creacuentos

Aquestes apps, fetes per uns gallecs, de Vigo concretament, està recomanada pels pares, pels mestres i, sobretot, pels nens  i els hi permetrà crear els seus propis contes a partir del no-res.

CreAPPcuentos és la primera versió, gratuïta, i Creatales, encara sense web, és la versió millorada amb opcions noves com les d’incorporar vídeo al conte i amb opcions per comprar grups d’icones i stickers per incorporar als contes.

Llegeix la resta d’aquest article …

Els internautes, a cinc anys vista.

‘On serà el seu projecte d’aquí a cinc anys?’: un resum de les millors respostes d’aquest 2016

Com és habitual a l’Internauta, Vicent Partal tanca cada programa preguntant als convidats on serà el seu proejcte d’aquí a cinc anys, una pregunta difícil de respondre però que porta visions interessants sobre el futur de la tecnologia.