Apps excitants

20140912 tv

20140912 apps excitantsFa dies, potser setmanes, que estem tots excitats, així que avui parlarem d’aplicacions ‘excitants’. I no parlaré de les aplicacions comercials com QuedemOnline.cat, GentcomTu.com i el mític Meetic per a trobar parella o uns altres com Ashley Madison i Victoria Milan (pensades per a ‘enganyar la parella’ o, com ells diuen, per a ‘aventures discretes’ per a infidels), sinó que vull explicar recursos per a passar-s’ho bé.

20140912 apps excitants_nuvol

Unes lliçons d’entrada

En primer lloc cal parlar d’aplicacions per aprendre, perquè el saber no fa nosa: ‘Beso me baby’ (molt famosa, però ja no disponible a la botiga Android, reproduïa sorolls de petons per a posar-los com a to de trucada); Hello Kisses, una mica pujada de to, i Kiss me, que t’ensenya la manera de fer petons interactivament amb la pantalla de l’iPhone (recordeu de netejar-la abans de començar la lliçó).

Si busqueu coses més explícites, el Kamasutra en les seves múltiples versions, escrit, dibuixat, fotografiat o en vídeo, a la botiga d’Apple solc cal posar la paraula clau ‘kamasutra’ i us sortiran més apps que postures té el llibre. Per a Android proveu la versió gratuïta de iKamasutra Lite. Per cert, a l’app veureu ‘mida = 30 m’: no us espanteu, no és la mida que ara mateix penseu: el mateix iKamasutra Lite, a la botiga d’Apple, el trobareu en versió iPhone i iPad, i ja veieu que la mida (de la pantalla) sí que importa!

Penseu que si no sabeu com fer-ho, internet us ajuda a trobar les posicions sexuals adequades a la diferència d’alçada, el nivell d’energia, la mida del penis i la vostra flexibilitat. Aneu a ací i descobrireu que, en el cas de no ser gaire flexibles (justet arribeu a cordar-vos les sabates), se us recomana la posició CAT (coital alignment technique).

I encara més: ‘Oral sex: a step-by-step guide’, no necessita traducció, però per si de cas recordeu que Google té un bon traductor de l’anglès al català.

A continuació, cal conèixer gent

Ja hem fet el primer pas, aprendre. Ara hem de trobar companys.

Tinder és la principal portal i crec que es difon tant per la seva simplicitat: es connecta a Facebook, et va proposant persones i decideixes si t’agrada o no. Així de simple. Al segon lloc, Badoo (en català), també és gratuït, però si et despistes intenta cobrar-te per posicionar-te més amunt a la llista de possibles candidats a parella.

Adoptauntio és una web on, com us podeu imaginar, les dones són les que manen i elegeixen parella posant homes en un carret de supermercat…

Grindr és semblant, però per a la comunitat gai, i Brenda per a lesbianes, però el més especialitzat és PuffPuffChat per a fumadors de cànnabis que estiguin col·locats: els agrupa per ‘nivell’ de col·locació.

I, quan penseu que teniu parella, assegureu-vos que sou compatibles amb Pretty damn good sexual compatibilty test: prepareu-vos a contestar quaranta preguntes per establir la compatibilitat entre persones.

Després calen unes avaluacions

Després de posar en pràctica les lliçons i conèixer gent, cal avaluar la nostra ‘feina’.

Passion és una app per a iOS que mesura que bé que es fa el sexe i dóna una ràtio de 0 a 10. Posa en marxa el micròfon, l’acceleròmetre, el giroscopi i més ginys del telèfon mentre sou al llit (o en un altre lloc) i al final dóna una puntuació.

‘Sexometer’ fa més o menys al mateix, així que si no esteu conformes amb la puntuació de ‘Passion’ podeu intentar-ho amb aquesta app que, a més a més de puntuar-te, et dóna consells, et permet posar notes escrites de la feina, posar el lloc i, si pagueu una mica, us posarà els resultats a Facebook i tot.

I, finalment, explicar-ho

Ja sabeu que si no ho podeu explicar als vostres amics o amigues no té gràcia, així que a Mispicaderos hi ha més de deu mil llocs públics que la gent ha fet servir per tenir sexe. No us penseu que és una llista de llocs com l’antiga Casita Blanca de Barcelona: perquè us en feu una idea, el número u és al terrat del Museu del Pardo a Madrid i, a Barcelona, el primer lloc és als lavabos del Corte Inglés de la plaça de Catalunya. Però si voleu tenir activitat amb vistes, el vostre lloc és el mirador de l’Hotel Miramar.

I, per acabar, a IJML podeu geolocalitzar el lloc on heu fet el fet, posar icones de les posicions, comentaris de com a anat… Vaja, comunicar-ho als quatre vents.

 

 

0 comments on “Apps excitants

1 Pings/Trackbacks for "Apps excitants"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *