La cultura i el procés de digitalització – L’Internauta del 12 de setembre de 2014

Apps excitants

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb: apps excitants, recursos per passar-s’ho bé, àudio i/o text

Joan Jofra

 

Fa dies, potser setmanes, que estem tots excitats, així que avui parlarem d’aplicacions ‘excitants’. I no parlaré de les aplicacions comercials com QuedemOnline.cat, GentcomTu.com i el mític Meetic per a trobar parella o uns altres com Ashley Madison i Victoria Milan (pensades per a ‘enganyar la parella’ o, com ells diuen, per a ‘aventures discretes’ per a infidels), sinó que vull explicar recursos per a passar-s’ho bé.

L’Internauta entrevista aquesta setmana Xavier Cubeles, un dels autors de l’informe Dinàmiques Digitals a Catalunya

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (Conca) ha decidit d’impulsar un procés de reflexió i d’anàlisi de l’efecte que la digitalització té sobre les activitats de creació, producció i difusió culturals a Catalunya. D’aquest procés, n’ha sortit un informe elaborat per la Fundació Barcelona MediaDinàmiques Digitals a Catalunya, que estableix l’estat de la qüestió, presenta les possibles perspectives d’evolució els anys vinents i estableix, alhora, recomanacions d’actuació.

Si voleu que algun amic també rebi aquest mail cada setmana, aquí pot donar-se alta

Email Marketing Powered by MailChimp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *