10 apps per Android

 
Aquesta setmana toca parlar de les apps per Android, quines apps crec que heu de tenir al vostre telèfon o tauleta, algunes serien les mateixes que les d’iPhone, en la seva versió Android, així que he intentat no repetir-me, si aneu a l’article de la setmana anterior, trobareu 10 apps per iPhone que podreu posar al vostre Android, avui 10 més.
 
 
Gallery Doctor
 
Ja sabeu que Google Photos és l’app que us vaig recomanar per guardar les vostres fotos, però no totes les fotos s’han de guardar, amb la fal·lera que tenim per fer fotos i la facilitat de pitjar el botó ‘clic’, hem de tenir un sistema per fer neteja, i aquí Gallery Doctor ens serà útil.
 
Gallery Doctor troba fotos desenfocades, duplicats, captures de pantalla (d’aquelles sense voler) i vídeos molt llargs que fan que la vostra biblioteca vagi augmentant dia a dia. Al final el control de quines fotos es guarden o quines s’esborren és una decisió vostra, no fa neteja automàtica per si de cas.
 
 
 
54EBA1DB-E6A0-491F-9FFD-28D5471001E8
 
 
 
Autodesk Pixlr
 
Hi ha moltíssimes apps per fer i retocar fotos, jo us aconsello Pixlr d’Autodesk, els fabricants del programa de referència de disseny d’enginyeria, Autocad,
 
Diuen que tenen més de 2 milions de combinacions d’efectes, superposicions i filtres i permet
 
  • fer collages
  • retocar el color amb correcció automàtica
  • aplicar estils
  • millorar les selfies per eliminar defectes, eliminar ulls vermells o blanquejar les dents.
  • i moltes altres opcions
 
 
AE5DCE6E-C40A-4C9C-88DE-59C9C7D7EFA1
 
 
 
Waze
 
Si feu servir Google Maps com a GPS, doneu-li una oportunitat a Waze, és una app cooperativa que, a més de portar-vos a lloc, cosa que és el mínim que se li ha de demanar, us portarà més ràpidament perquè té informació dels usuaris del tràfic, de les obres, els controls que us podeu trobar, etc etc, , vaja, que al final estalviareu temps i diners en forma de gasolina.
 
Una altra manera d’estalviar és l’opció de trobar la gasolinera més barata en la ruta que feu.
 
Com correspon, Waze demana que ajudeu als altres usuaris avisant de problemes que us pugueu trobar, com poden ser accidents, carrers tancats o control policials.
 
 
DC5EF1E9-AF68-4872-B33A-764551AFCE02
 
 
 
Tiny Scanner
 
Potser no saber que porteu un escànner a la vostra butxaca, no d’aquells de sobretaula que segur que no us caben a la butxaca 😃  el vostre telèfon amb el programa Tiny Scanner podeu escanejar i convertir les imatges en documents PDF, podeu agafar documents, tiquets, per exemple de restaurants, informes, etc, i agrupar-ho en un document PDF al que podeu afegir-li un password per major confidencialitat.
 
Una vegada tingueu el PDF el podeu enviar per correu, deixar-lo al Dropbox, incorporar-lo a l’Evernote, posar-ho al GoogleDrive o enviar-lo per wifi al vostre ordinador.
 
Els fabricants, Appxy, també tenen versions per iPhone.
 
 
64FD4CBD-2A4F-4830-9D96-DA0622F33652
 
 
 
Traductor de Google
 
Si alguna vegada us heu quedat sense saber què vol dir una paraula en un idioma, i segur que us hi heu quedat moltes vegades, el Traductor de Google us serà imprescindible.
 
  • el Traductor tradueix el que tu has escrit en 90 idiomes.
  • pot traduir el que fotografies en 26 idiomes, per exemple quan esteu a Moscou i veieu un rètol en ciríl·lic
  • pot traduir el que li diguis en 40 idiomes
  • pot traduir SMS (només Android)
  • una vegada feta la traducció pots escoltar com es pronuncia la paraula
 
Totes aquestes opcions estan disponibles en català.
 
I, encara que normalment treballa connectat a Google, us podeu baixar paquets d’idiomes per quan viatgeu i no tingueu connexió o bé sigui molt cara (només la versió Android, no funciona encara amb IOS).
 
Feu proves, encara està una mica verd però és el futur, quan li vaig dir són les 19:44 ho va entendre perfectament però ho va traduir a l’anglès com ’19 are 44’ i quan li vaig dir ‘it is 19:44’ ho va traduir al català com a ‘it is 1944’, ja veieu, ningú és perfecte.
 
 
E1CFE1E1-2920-400F-994A-77DBB166A113
 
 
SoundHound
 
Recordeu que la setmana anterior parlava de Shazam, aquesta us vull parlar de la seva competència, SoundHound, que identifica les cançons fins i tot si les cantes tu!  (si les canto jo, no n’encerta ni una 🙂
 
A més, podreu veure biografies dels artistes, lletres de les cançons, vídeos musicals i, com és preceptiu, compartir els vostres resultats a les xarxes socials directament o bé afegir-les a les vostres llistes d’Spotify.
 
Una altra característica de SoundHOund, que m’ha recordat un bon amic, és que és molt millor trobant la cançó si el que busqueu és música clàssica.
 
 
F9AC2B47-9183-412E-82D5-FC0E86C473E6
 
 
 
Ringdroid
 
Ara que ja sabeu, amb SoundHound, com es diu la cançó que us agrada, podeu fer servir Ringdroid per retallar-la i posar-la com a to del vostre mòbil, i així la sentireu cada vegada que soni el telèfon, salti una alarma, etc.
 
És una app de codi lliure i, com ells diuen, ni té ni tindrà mai propaganda
 
Penseu que us he posat apps per fer neteja de les coses que no us són molt útils al vostre mòbil, amb aquesta fareu just el contrari, l’omplireu de tons que us aniran ocupant memòria, un bé sempre escàs.
 
 
E09671C4-865F-4DBF-8627-A156B4E09253
 
 
 
Onavo Count
 
Ja fa temps vaig parlar d’Onavo, per tenir sota control el  consum de dades, ara que gairebé tots tenim una tarifa amb uns quants gigabytes de dades i que, quan els consumim, baixem a velocitats insuportables, ens interessa saber com anem de consum i Onavo Count es posa a fer feina i a dir-nos en quin tipus de tràfic gastem els nostres gigabytes, les categories inclouen música, vídeos, mapes, etc.
 
Per portar un bon control heu de saber quan s’inicia el vostre cicle de facturació, cada persona el té en una data diferent, no s’inicia l’1 de cada mes, sinó que cada client ha de preguntar a la seva operadora quan comença.
 
 
1687BB76-C41B-4787-ACA6-38698F185343
 
 
 
CCleaner for Android
 
Per fer neteja digital del vostre Android, la neteja física NO la veu amb aigua i sabó, si us plau, CCleaner és el vostre amic.
 
CCleaner pot esborrar la caché de les apps del vostre dispositiu, la història del navegador, els clips que es guarden quan feu copiar i enganxar, esborrar registre de trucades, SMS rebuts i moltes coses més que van quedant en el vostre telèfon. També us ajuda per esborrar apps que ja no feu servir.
 
Així que si aneu justos de memòria al vostre dispositiu, instal·leu el CCleaner.
 
 
5A76FCE7-0CAE-473B-9997-FDBAE66EE3C6
 
 
 
Lara Croft GO
 
I, per acabar, com la setmana passada, un joc per les vostres estones no laborals 😃  Lara Croft Go és el millor joc mòbil del 2015, i no crec que calgui presentar-vos a Lara Croft.
 
També és un joc de puzzles combinats amb aventures que amb l’excusa d’explorar les ruïnes d’una civilització antiga et fa viure en el caràcter de l’exploradora més coneguda, amb permís de Dora.
 
 
 
650971D0-A35C-44C8-8E7A-D9F9CA38B5A8
 
 
Si abans de baixar-vos el joc voleu veure el vídeo de presentació, aquí teniu el link:
 
 

 
 
 
 
 
Si remeneu, us adonareu que la major part d’apps que us vaig recomanar per l’IOS també hi són per Android i viceversa, així que entre les dues setmanes teniu unes 20 apps per omplir la memòria dels vostres telèfons.
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *