Les noves plataformes audiovisuals … i el cinema català.

10 apps pel teu Android

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: 10 apps imprescindibles pel teu Android, en versió vídeoàudio i/o text

Voleu regalar i/o comprar una tauleta i ser autònoms en el seu ús? Voleu entendre l’argot informàtic per sempre? A Vilaweb tenim la solució. T’oferim una tauleta amb un assessorament personalitzat amb el nostre consultor informàtic Joan Jofra responsable de la secció ‘En Joan Jofra t’ho resol’ a l’Internauta. Regala futur! Compra present!

Són cursos dirigits a gent que encara s’espanta quan té un estri al seu davant, volem que els pugueu fer servir bé, sigui perquè us l’heu comprat o perquè us l’han regalat.

Aquí teniu tota la informació.

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

10 apps pel teu Android.

Aquesta setmana toca parlar de les apps per Android, quines apps crec que heu de tenir al vostre telèfon o tauleta, algunes serien les mateixes que les d’iPhone, en la seva versió Android, així que he intentat no repetir-me, si aneu a l’article de la setmana anterior, trobareu 10 apps per iPhone que podreu posar al vostre Android, avui 10 més.
Gallery Doctor
Ja sabeu que Google Photos és l’app que us vaig recomanar per guardar les vostres fotos, però no totes les fotos s’han de guardar, amb la fal·lera que tenim per fer fotos i la facilitat de pitjar el botó ‘clic’, hem de tenir un sistema per fer neteja, i aquí Gallery Doctor ens serà útil.
Gallery Doctor troba fotos desenfocades, duplicats, captures de pantalla (d’aquelles sense voler) i vídeos molt llargs que fan que la vostra biblioteca vagi augmentant dia a dia. Al final el control de quines fotos es guarden o quines s’esborren és una decisió vostra, no fa neteja automàtica per si de cas.

Llegeix la resta d’aquest article …

Les noves plataformes audiovisuals … i el cinema català.

Aquesta setmana passa per ‘L’internauta’ el professor Reinald Besalú, de l’Observatori de la Producció Audiovisual

Filmin, Wuaki, iTunes, Nubeox, Yomvi, 400 films, Cineclick, Margenes, Mivideoclub i Total Channel són les principals plataformes de vídeo a la carta presents a casa nostra, amb permís del gegant nord-americà Netflix, que hi acaba d’aterrar fa pocs mesos. Tots aquests portals han estat analitzats per Reinald Besalú i Anna Medrano, membres de l’Observatori de la Producció Audiovisual, a l’hora d’elaborar l’informe ‘Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta‘, que es va presentar al final de l’any passat. Besalú passa aquesta setmana per ‘L’internauta’ per explicar-ne les conclusions (‘ho podríem tenir millor’, resumeix) i també per comentar aspectes més enllà de la llengua. Com les claus de la penetració creixent al mercat d’aquesta mena de plataformes i el perquè del renaixement espectacular de les sèries aquests últims anys: ‘Una part del gran èxit s’explica per aquestes noves vies d’accés a les sèries. Fins fa poc, la gent de fora dels EUA s’havia d’esperar que les televisions del seu país compressin els drets de les sèries de culte nord-americanes i decidissin d’emetre-les els dies i les hores que volien… Era un desastre. Des del moment que internet n’ha facilitat l’accés hi ha hagut el boom.’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *