Mil piulets conta la fibrosi quística

Treball al núvol.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVcom treballar al núvol amb G Suite, en versió vídeo i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
ATENCIÓ, aquesta temporada, els diumenges a les 19h a ElPuntAvuiTV

Share
Tweet
Forward
+1
Share

Treballeu al núvol amb G Suite.

Avui us vull explicar com fer servir les eines, les moltes eines, que Google ens posa a la nostra disposició per treballar al núvol i per fer-li la competència a l’Office 365. i al mateix temps explicar una mica què és això del núvol.

Quan vaig començar a redactar aquest article us havia d’explicar el que era conegut com a Google Apps, avui us haig d’explicar què és G Suite, el mateix però amb un altre nom més agressiu per competir amb Microsoft.

Si us connecteu a gmail, per exemple, veureu a dalt a la dreta un quadrat amb tres ratlles de tres punts que us obra totes les opcions de Google.

 

Mil piulets conta la fibrosi quística

Vicent Partal conversa amb Josep Lluís Rovira, impulsor d’una iniciativa digital per a lluitar contra la malaltia que té la seva néta: la fibrosi quística

A ‘L’internauta’ d’avui, Vicent Partal conversa amb Josep Lluís Rovira, jubilat, empresari polifacètic i ex-president de PIMEC. Es defineix com un personatge analògic. De fet, no porta mai telèfon, però ha decidit de submergir-se a internet per una tasca solidària. Té una néta de cinc anys amb fibrosi quística i un futur difícil: de moment té una esperança de vida de només vint anys. Després de preguntar-se com podia ajudar, assessorat per Imagina Digital, Rovira ha engegat un projecte solidari a Twitter i Instagram anomenat ‘Mil pensaments’ –@1KPensamientos. Des d’aquest compte cada dia es piulen pensaments que Rovira ha anat recollint des de fa anys i per cada repiulada es farà una donació a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *