Runister, l’aplicació per a córrer i guanyar diners.

Petits grans problemes de pensalla (3).

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVel tercer capítol dels petits grans problemes, avui del software, en versió vídeo i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
ATENCIÓ, aquesta temporada, els diumenges a les 19h a ElPuntAvuiTV

Petits grans problemes de la pensalla (3).

El problema més important, pels usuaris de Windows, és quan surt la pantalla blava o negra inicial en el moment d’arrancar l’ordinador, on diu que teniu algun problema i que Windows ha d’intentar recuperar el sistema i ofereix un seguit d’opcions.

Per què pot passar? S’ha fet algun canvi al sistema que Windows ha detectat i necessita reconfigurar-se, com per exemple, s’ha canviat la targeta gràfica. Així que, quan intenta arrancar, l’ordinador diu que abans ha d’analitzar el que té i intentar recuperar ell mateix el sistema.

Potser s’ha apagat l’ordinador de cop, via l’interruptor de corrent, i han quedat algunes coses en mal estat … Hi ha molts motius, el cert, és que us apareixerà una pantalla similar a la que hi ha a continuació …

Llegeix la resta d’aquest article …

Runister, l’aplicació per a córrer i guanyar diners.

Parlem amb la cofundadora d’aquesta aplicació, que es destaca per aquest curiós tret diferencial

A primer cop d’ull, Runister és una aplicació més entre les desenes que serveixen per a mesurar distància, ritme i calories quan sortim a córrer o caminar. Però el tret diferencial d’aquesta app, fundada per una catalana i un eslovac, és que l’usuari pot guanyar diners mentre corre o camina. Com més distància fas, més diners guanyes. Els vas acumulant al pot i després els pots retirar a través de PayPal, sigui per a benefici propi o per donar-los a una ONG. De moment, en dos mesos, ja han acumulat més de 10.000 descàrregues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *