Convertir converses de Whatsapp en llibres.

El resum tecnològic del 2015

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: el resum tecnològic del 2015, en versió vídeoàudio i/o text

Voleu regalar i/o comprar una tauleta i ser autònoms en el seu ús? Voleu entendre l’argot informàtic per sempre? A Vilaweb tenim la solució. T’oferim una tauleta amb un assessorament personalitzat amb el nostre consultor informàtic Joan Jofra responsable de la secció ‘En Joan Jofra t’ho resol’ a l’Internauta. Regala futur! Compra present!

Són cursos dirigits a gent que encara s’espanta quan té un estri al seu davant, volem que els pugueu fer servir bé, sigui perquè us l’heu comprat o perquè us l’han regalat.

Aquí teniu tota la informació.

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

El resum tecnològic del 2015.

Donem la benvinguda a l’any 2016 amb un repàs del que ha estat el 2015 i explicant el que ens ha portat.

La fibra òptica

Al final ha arribat la fibra òptica a les cases, l’ADSL ja es veu com una cosa del passat, gràcies, en molta mesura a l’arribada en massa de la televisió per internet.

Però no perdeu de vista els desenvolupaments de Comcast, un dels més grans proveïdors d’accés a Internet dels USA, que diu que té en proves un sistema d’accés amb cable de coure fins a 1 gigabit, deu vegades el que tenim normalment amb fibra òptica.

El cotxe sense conductor

2015 ha estat l’any en què s’ha demostrat que pot existir un cotxe sense conductor i que, a més, té molts menys accidents que un cotxe conduït per un humà, i aquí encara anem canviant de marxes …

Llegeix la resta d’aquest article …

Convertir converses de Whatsapp en llibres.

Des del Nadal de l’any passat hi ha una novetat ben original en el món editorial. Es diu Tiny Books i segons el seu autor, Pau Moreno, és una eina que facilita de crear llibres a partir de converses i missatges de WhatsApp. Se li va acudir veient en un bar un conegut transcrivint a mà xats que tenia al mòbil i va presentar la idea al viver d’empreses tecnològiques de Sant Cugat on treballa. ‘Els va encantar la proposta i per Sant Jordi ja vam llançar-la oficialment’, explica. Fins ara, ja són més de tres mil, els llibres publicats a Tiny Books, que van molt més enllà de la típica impressió de converses d’enamorats: ‘Ens sorprenen les propostes que ens arriben: n’hi ha sobre processos d’embaràs i de naixements, n’hi ha de converses d’amics prèvies a una festa sorpresa… i també ens n’han demanat de relacionades amb la mort d’una persona.’ Tiny Books és una alternativa original i molt personal, ‘especialment adequada per als indecisos a l’hora de regalar un llibre’, per un preu mitjà de trenta euros: ‘Es redueix si se n’encarrega més d’una còpia i augmenta amb el nombre de pàgines. Pensa que hem arribat a publicar una conversa de tres mil pàgines…’

0 comments on “Convertir converses de Whatsapp en llibres.

1 Pings/Trackbacks for "Convertir converses de Whatsapp en llibres."

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *