Cap a la democratització de la realitat virtual.

10 apps pel teu iPhone

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: 10 apps imprescindibles pel teu iPhone, en versió vídeoàudio i/o text

Voleu regalar i/o comprar una tauleta i ser autònoms en el seu ús? Voleu entendre l’argot informàtic per sempre? A Vilaweb tenim la solució. T’oferim una tauleta amb un assessorament personalitzat amb el nostre consultor informàtic Joan Jofra responsable de la secció ‘En Joan Jofra t’ho resol’ a l’Internauta. Regala futur! Compra present!

Són cursos dirigits a gent que encara s’espanta quan té un estri al seu davant, volem que els pugueu fer servir bé, sigui perquè us l’heu comprat o perquè us l’han regalat.

Aquí teniu tota la informació.

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

10 apps pel teu iPhone.

Avui vull fer-vos les meves recomanacions pels qui teniu un iPhone, ja aviso que la setmana vinent faré el mateix pels usuaris d’Android. Així que avui teniu les 10 apps que, quan us acabeu de comprar el vostre iPhone,  considero que us heu de baixar abans que cap altra, sense entrar en les més òbvies com el whatsapp, perquè no m’imagino cap telèfon sense whatsapp
Aviso que anirem una mica contra tendència …
google photos
Encara que l’iPhone té, de fàbrica, una app per gestionar les fotos, ja us recomano que per gestionar i guardar les teves fotos feu servir Google Photos, gratis per totes les teves fotos, totes.
Els de Google diuen que Google Photos és el Gmail de les fotos.

Llegeix la resta d’aquest article …

Cap a la democratització de la realitat virtual.

L’Internauta tracta aquesta setmana sobre la realitat virtual i les imatges en 360 graus

Visita3D és una empresa nascuda a Barcelona que s’ha especialitzat des del 2007 a crear visites virtuals amb tècniques immersives com el 3D, les imatges panoràmiques i especialment la realitat virtual augmentada, un concepte que ha sonat molt durant l’any que hem deixat enrere i que s’ha de consolidar i popularitzar el 2016. Així ho creu Roger Serra, politòleg de formació i que per giragonses de la vida ha acabat a Visita3D, una agència creativa amb molts anys d’experiència en la realitat virtual: ‘Ens dediquem a fer visites immersives per a empreses, institucions i particulars, però ara hem fet un salt qualitatiu molt important: oferim una experiència de realitat virtual en 360 graus, ja de molta qualitat i portable, i amb característiques innovadores, com ara unes ulleres de cartró en la línia de les Google Cardboard i que són seixanta vegades més barates que no les famoses i pesants Oculus.’

‘De fet, som una empresa de software que ens hem trobat obligats a fer hardware perquè ningú no tenia el que volíem. Això ha implicat que entréssim en el fabulós món del cartró, que curiosament ens ha demanat molta tècnica i tecnologia també’, afegeix. Serra insisteix que a Visita3D el focus continua essent el desenvolupament de programari i l’elaboració de fotografies i vídeos panoràmics, amb les respectives aplicacions mòbils. Amb totes aquestes solucions, continua, es vol fer més accessible i barata la realitat virtual al gran públic, per a contribuir a democratitzar unes tecnologies ‘amb un gran recorregut al davant’: ‘Creiem que d’aquí a cinc anys hi haurà periodisme i jocs en 360 graus, veurem aplicacions professionals que no som capaços d’imaginar encara (no sols en medicina, sinó també en camps com el disseny i l’enginyeria) i, sobretot, tothom ja haurà viscut alguna experiència de realitat immersiva, amb qualsevol excusa.’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *