Sant Jordi

 

S’acosta la diada de Sant Jordi , en vàries ocasions he parlat del que són els llibres electrònics i fins i tot de com crear-ne, us recordo que al blog pensalla.cat hi teniu uns quants articles.

Consti que sóc partidari de regalar roses i llibres sense distinció de sexe i fins i tot que siguin naturals i tangibles , però com que la meva feina és fer d’informàtic avui us explicaré com fer per regalar a través del mòbil una Rosa virtual, un holograma o alguna cosa similar. Ara , no hi ha res com el tacte i sobretot com tenir davant la persona que te la regala o a qui li regales.
En primer lloc, una app per crear el teu propi ram de flors, a on tu pots decidir quines flors vols posar en el teu ram, es diu Fl3ur, flor en francès,  però ha desaparegut de l’app store, aneu consultant a veure si torna o demaneu-ho a la pàgina web.

 

4F5A6ACB-B3E3-41BF-8E65-2288F0DF9C43

 

Una rosa que podeu fer-la al vostre gust és la de santjordimataeldrac que la podeu pintar, afegir un poema i un missatge:

 

2690F040-D2F1-4A32-A870-5AA3E1C42F4D

 

Una web de cites, CitaPerfect.com ens ofereix un sistema d’’enviament per mail de flors, és clar, quin lloc millor per trobar una rosa virtual que un lloc de cites 😃
I no, no cal que us doneu d’alta abans a la web de cites!

 

ACB7A1B4-8E1F-482F-BD18-67DAA5DFEE14

 

Un web amb moltes roses per regalar, bé moltes fotos de roses per regalar, és rosas.info, només has de posar el teu nou i email i el nom i email del o la destinatària perquè rebi la teva foto.

I si sou espavilats i voleu fer-vos-ho vosaltres mateixos, podeu buscar imatges per Google o bé acceptar el tracte dels d’InkyDeals, aquesta setmana fan una oferta de recursos de disseny, anomenat The Ginormous Bundle, 39 $, entre els quals hi trobareu flors i flors i flors per fer el vostre ram de roses, mireu algun exemple:

 

655FD6E7-0FF3-47CA-98BD-8F6C9E031F92

 

Ara, si voleu quedar bé, allò que es diu bé de debò, regaleu una rosa en 3D, i aquí en Mrwhosetheboxx, un youtuber amb milers de seguidors, us dóna les instruccions per fer-ho, els elements són senzills i els trobareu arreu: cinta adhesiva, tisores, una fulla que talli bé, un cuter ens farà el servei, un regle, un boli i, finalment, una capsa de CD, totes les instruccions les teniu a YouTube, estic segur de que quedareu com un gran enamorat o enamorada.

 

B88892F9-D78D-4B8A-9F37-8F3E6BC1F627

 

 

 

De llibres electrònics n’hem parlat moltes vegades, aquí teniu un resum del que trobareu a pensalla:

Els de Seebook ens permeten tenir els avantatges del llibre electrònic i el llibre de paper, poden convertir un llibre electrònic en un llibre de paper ‘tradicional’ i coleccionable

Els de Tiny Books converteixen una conversa de whatsapp en un llibre, i com ells expliquen, no només les converses d’enamorats, però processos d’embaràs i naixements, converses de preparació d’una festa sorpresa, la mort d’una persona …

I en aquest article us explicava com fer un llibre electrònic i, si sou futurs escriptors que voleu signar llibres per Sant Jordi, podeu iniciar-vos amb un llibre electrònic perquè no fareu malbé res 🙂

Ja sabeu que un dels principals inconvenients que jo hi trobo en els llibres electrònics, i tenen molts avantatges, és que cada ‘fabricant’ o ‘editor’ ha anat a la seva i té el seu propi sistema, per això us recomano que us baixeu i mireu el Calibre, una aplicació que permet integrar tots els vostres llibres en un sol lloc i gestionar el vostre dispositiu de lectura.

 

9A1C201E-4FEA-48EB-9E70-7F7351517203

 

Els d’Amazon s’han posat les piles, però una mica descarregades pel que fa als llibres en català, a aquest link teniu ebooks en català, si en voleu i voleu donar suport als d’aquí, podeu anar a llibres.cat ( http://www.llibres.cat/ ), que fan servir l’aplicació d’Adobe per gestionar els drets digitals (DRM), per això us faran descarregar abans l’app Ebooki de Libranda ( http://www.bluefirereader.com/ios-and-android-apps.html ), però no us costarà gaire a Google trobar sistemes per poder llegir els llibres que compreu amb el Calibre o amb l’app que us vingui de gust.

I no oblideu els consells de ‘salud’ si decidiu regalar-vos o us regalen un lector de llibres electrònics, mireu d’aconseguir un llibre amb tinta electrònica, que són els que es poden llegir amb llum de sol i que consumeixen poca bateria.
La tinta electrònica, al contrari dels tablets normals, no emeten llum, com fan els tablets, és com un llibre que necessita llum externa que il·lumini la pantalla per llegir. Alguns llibres porten integrat un emissor de llum així que en cas de foscor no heu d’obrir el llum de la tauleta, molt recomanable per la felicitat conjunta si tens algú o alguna a l’altre costat del llit.

 

Regaleu i que us regalin molts llibres i roses!

 

 

3 comments on “Sant Jordi

    • tens tota la raó, mai una rosa virtual substituirà una de real, però de vegades hi ha motius, com per exemple la distància, que poden donar-te un motiu per fer-la servir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *