Descobrir el país sobre rodes elèctriques.

Roses i llibres digitals per Sant Jordi.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: Com ser digitals per Sant Jordi, en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Sant Jordi.

 

S’acosta la diada de Sant Jordi , en vàries ocasions he parlat del que són els llibres electrònics i fins i tot de com crear-ne, us recordo que al blog pensalla.cat hi teniu uns quants articles.

Consti que sóc partidari de regalar roses i llibres sense distinció de sexe i fins i tot que siguin naturals i tangibles , però com que la meva feina és fer d’informàtic avui us explicaré com fer per regalar a través del mòbil una Rosa virtual, un holograma o alguna cosa similar. Ara , no hi ha res com el tacte i sobretot com tenir davant la persona que te la regala o a qui li regales.

En primer lloc, una app per crear el teu propi ram de flors, a on tu pots decidir quines flors vols posar en el teu ram, es diu Fl3ur, flor en francès,  però ha desaparegut de l’app store, aneu consultant a veure si torna o demaneu-ho a la pàgina web.

Una rosa que podeu fer-la al vostre gust és la de santjordimataeldrac que la podeu pintar, afegir un poema i un missatge:
Una web de cites, CitaPerfect.com ens ofereix un sistema d’’enviament per mail de flors, és clar, quin lloc millor per trobar una rosa virtual que un lloc de cites

I no, no cal que us doneu d’alta abans a la web de cites!
Llegeix la resta d’aquest article …

Descobrir el país sobre rodes elèctriques.

Luis-Ramón Hernando, de Weego Electric, explica a l’Internauta aquesta plataforma que aplega propostes culturals amb tota mena de vehicles elèctrics
Els vehicles elèctrics, en general, encara són percebuts per la gent com una cosa més aviat del futur, cara i poc provada. Però la realitat comença a contradir aquesta visió, perquè de fet ja són al voltant nostre en forma d’autobusos, tramvies, taxis híbrids, bicicletes i motos elèctriques… L’oferta és cada vegada més àmplia, com també les possibilitats de negoci. N’és un exemple la plataforma digital Weego Electric, que uneix conceptes com la sostenibilitat, la cultura i la mobilitat.
Luis-Ramón Hernando explica el funcionament d’aquesta aplicació i web que aplega l’oferta turística, fins ara dispersa, basada específicament en els vehicles elèctrics: a Weego, tant els usuaris locals com els turistes estrangers poden llogar-hi bicicletes, motos i cotxes elèctrics pel seu compte o bé apuntar-se a escapades per Barcelona i alguns pobles catalans amb guia i vehicle elèctric.
Hernando reconeix que els clients de casa no tenen la mateixa conscienciació respecte a la mobilitat sostenible que els de fora, més avesats que nosaltres a la presència dels vehicles elèctrics en el seu entorn. Per això són els turistes, el segment a qui s’adreça més Weego, sense menystenir els barcelonins i catalans amb ganes d’experimentar noves maneres de desplaçar-se més respectuoses amb el medi, com el Segway, les motos elèctriques, el ja famós cotxe Tesla i fins i tot un exclusiu BMW, l’únic híbrid al catàleg de l’app, consultable en català, castellà i anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *