Batech, polos molt ‘tecnològics’.

Les novetats de les apps de missatgeria.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: les novetats dels de sempre i ‘allo’ de Google que truca a la porta , en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Moltes gràcies a Martí Crespo i sort en el futur!

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Les novetats de les apps de missatgeria.

Deia Horaci, el de Carpe Diem, fa una mica més de 2000 anys, ‘Vox emissa volat, littera scripta manet‘ que les paraules dites volen, les escrites queden, que poc s’imaginava la gran veritat del seu axioma … fins ara, sobre tot perquè la gran majoria de vegades les deixem per escrit a les converses a través de mòbils, via WhatsApp o similars. Les nostres comunicacions ja són més virtuals que físiques, si fins i tot parlem amb desconeguts a través de xats! El tema d’avui tracta sobre les principals aplicacions per enviar i rebre missatges, no només hi ha el WhatsApp, ja veureu, perquè fa pocs dies s’hi ha afegit un molt gran competidor, Google.

I veurem com fer perquè les paraules escrites desapareguin i que no es compleixi allò de ‘Verba volant, scripta manent (Caius Titus al Senat), que fan servir tots els advocats que deixen anar llatinismes, comencem.
Algunes dades

Entre Facebook i WhatsApp s’envien 64.000 milions de missatges al dia i 600 milions de fotos, al dia, dades d’abril de 2014!, ja sabeu que un dia té 24 hores i cada hora 60 minuts, així que si dividim els missatges enviats en un dia per 1.440 minuts que té el dia ens dóna la bonica xifra de 44,44 milions de missatges cada minut. Compareu amb els 20.000 milions d’SMS’s, o amb els ‘només’ 500 milions de piulets diaris i veureu la magnitud …

WhatsApp ha arribat als 1.000 milions d’usuaris, xifra que ja està a punt d’arribar el sistema de missatgeria de Facebook, recordeu que Facebook té 1.650 milions d’usuaris actius cada mes.

Per usuaris tenim la següent estadística:

  • WhatsApp     1.000 milions
  • FB Mess.        900
  • WeChat          700
  • Viber               608
  • iMessage        250
  • Telegram        100
  • BBM               100

Llegeix la resta d’aquest article …

Batech, polos molt ‘tecnològics’.

Santi Simón, un dels socis i fundadors de Batech, explica que els avantatges dels teixits tècnics
Els avenços de la tecnologia tenen un impacte directe en la nostra vida, fins i tot en camps que ens passen més desapercebuts. És el cas de la moda, que també s’alimenta dels avenços tecnològics per a fabricar teixits capdavanters. Partint d’aquesta premissa, va néixer Batech, una empresa catalana que fa servir teixits tècnics per a fabricar roba de cada dia.

De moment, l’empresa s’ha centrat a fabricar polos per a l’estiu. Entre els avantatges tècnics, fa servir un teixit que ajuda a minimitzar els efectes de la calor amb més bona transpiració, s’eixuga quatre vegades més de pressa que un teixit normal, porta aplicats teixits ultraviolats que protegeixen del sol, és antibacterià, fet que permet de reduir la pudor, no pesa tant i no s’ha de planxar. Totes aquestes utilitats ens les explica Santi Simón, un dels socis i fundadors de l’empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *