Els secrets del #socialmierder de la mà de Letibop.

Planificar les vacances amb el mòbil.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: la primera de totes les eines per planificar les vacances, en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Planificar les vacances amb el mòbil.

Com és habitual en aquesta secció per aquestes dates, comencem a pensar en les vacances i en la planificació d’un viatge. Un ingredient imprescindible és el nostre mòbil, segur que ens deixem documentació però el mòbil el portarem sempre a sobre, doncs anem a treure-li partit.

El primer consell, encara que sembli ximple i antic, és fer una foto dels documents que hauríem de portar a sobre, de les maletes i el contingut sobretot si és valuós, ens anirà molt bé si perdem alguna cosa i per descomptat per les assegurances.

Roaming i Comunicacions

Ara cinc cèntims sobre el roaming, això que creieu que s’havia acabat, oi?
 

Llegeix la resta d’aquest article …

Els secrets del #socialmierder de la mà de Letibop.

Entrevista a Leti Rodríguez, més coneguda a les xarxes socials com a Letibop i que publica el llibre ‘Com sobreviure a les xarxes socials’ (Ara Llibres)

Aquesta setmana Vicent Partal entrevista a Leti Rodríguez, més coneguda a Twitter com a Letibop. Acaba de publicar el llibre ‘Com sobreviure a les xarxes socials’ i amb ella coneixerem tots els trucs, secrets i anècdotes més sucoses de les xarxes socials, com ara qui són els Influencers i què fa exactament un Community Manager.

El llibre està escrit per una persona que viu 12 hores del dia conectada, però en canvi, està dirigit a un públic molt ampli. Entenedor per a tots aquells que gairebé no han entrat a l’univers de les xarxes socials i entretingut per tots els #socialmierder que viuen immersos a internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *