De professió, ‘youtuber’

La tornada al cole.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVels millors ginys tecnològics per la tornada a l’escola, en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Els millors ginys tecnològics per la tornada a l’escola.

Ja s’han acabat les vacances per a tothom. Nosaltres tornem i també ho fan els nostres fills al col·legi. Precisament parlarem d’això, de la tornada al col·legi de les moltes coses que necessitaran i que, potser, no havíeu pensat.

No, no us recomanaré que els hi compreu el nou iPhone 7. Per molt que us diguin que és imprescindible per aprovar el curs no us ho creieu. Entre altres coses perquè primer heu de tenir-lo vosaltres!

El problema del Pokemon GO

No descobreixo res si us dic que l’èxit de l’estiu ha estat Pokemon GO, l’app més estimada pels fabricants de bateries mòbils per la seva facilitat en descarregar-les. Us vull donar la solució integrada i ecològica per als vostres fills: una motxilla amb carregador solar pel mòbil i que la podeu trobar a Amazon per 74,90 €.

Twitter
Twitter

De professió, ‘youtuber’

Entrevista a Roc Massaguer, conegut per Outconsumer a YouTube

Al programa d’avui Vicent Partal conversa amb el youtuber Roc Massaguer. Periodista de formació, fa anys que va abandonar l’ofici per a dedicar-se exclusivament a publicar vídeos a la xarxa, on sota el nom d’Outconsumer havia començat a adquirir fama gràcies als seus gameplays de Call of Duty. Un gameplay és un enregistrament que es fa un mateix mentre juga.

Amb el temps s’ha convertit en un jugador de videojocs (gamer) de renom i ha aprofitat aquests coneixements per fer-se famós a les xarxes. El seu canal de YouTube té més de 700.000 seguidors de tot el món i 340.000 a Twitter. Hi parlem per saber com és la vida d’un youtuber que penja un vídeo cada dia, quina relació té amb els milers de seguidors, quines vies d’ingressos té… Amb ell, mirarem de saber cap a on va aquest ofici del segle XXI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *