Seebook, el pont entre el llibre tradicional i l’e-book digital – L’Internauta del 7 de novembre de 2014

Com crear un blog i tenir seguidors

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: Com crear un blog i tenir seguidors, àudio i/o text

Joan Jofra
Ara els diumenges a les 17h a ElPuntAvuiTV

Com crear un bloc i tenir seguidors

Amb l’esclat d’internet, la comunicació en l’àmbit mundial ha canviat molt. Milions d’usuaris fan servir internet com a plataforma per a donar-se a conèixer ja sigui a través de xarxes socials com a un nivell més avançat per mitjà de webs i blocs. Ho veurem de seguida perquè avui parlaré de la manera de crear un bloc personalitzat i atraient i la manera de treure’n el màxim profit.

Però, què és un bloc? Segons el DIEC és una pàgina web, generalment de caràcter personal, que té una estructura cronològica que s’actualitza freqüentment i presenta informació o opinions sobre temes diversos.

El primer de tot quan penseu que voleu fer un bloc és respondre-us les preguntes següents:

–de què parlarem: un tema del qual sigueu experts o apassionats;

–per què el voleu crear: ús personal de satisfacció i realització, ús divulgatiu, ús comercial…;

–a qui us adreceu: si parleu de la prehistòria, no és el mateix d’adreçar-vos en format divulgatiu que a experts.

Seebook, el pont entre el llibre tradicional i l’e-book digital

L’assagista i traductora literària Rosa Sala va començar a reflexionar fa un any, des de Digital Tangible, sobre les dificultats que trobava per promoure els seus llibres digitals. Per què costava tant, a una bona part dels consumidors, de fer el pas als llibres en format electrònic? Potser, va intuir, era perquè faltava un pas intermedi entre tots dos formats, un pont entre el llibre tradicional i el llibre digital. Amb la idea de crear un producte que unís molts dels avantatges del llibre de paper amb tots els avantatges del llibre electrònic, Digital Tangible s’ha empescat el Seebook, l’e-book que es pot comprar físicament, dedicar i col·leccionar. Es tracta d’un producte innovador que converteix el llibre digital en un objecte tangible i l’introdueix a les llibreries amb marges justos per a editors i llibreters. Es tracta de targetes díptic, de la mida d’una postal, amb un codi QR per a accedir al llibre digital i la reproducció de la portada i contraportada. Des de mitjan novembre ja es podran trobar en desenes de llibreries.

Si voleu que algun amic també rebi aquest mail cada setmana, aquí pot donar-se altaEmail Marketing Powered by MailChimp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *