De tothom connectat a tot connectat.

Apps saludables i eines de seguiment mèdic.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: eines per ajudar-nos a fer un seguiment i control d’alguns ítems empipadors com ara la pressió, el sucre, el pes etc, en versió vídeoàudio i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

Apps saludables i eines de seguiment.

Hem entrat a la tardor i els biorritmes ja fa temps que s’han estabilitzat, hem tornat a les nostres rutines , però som un any més vells o amb més experiència, depèn de com ho vulgueu mirar, i el pas dels anys per si sol ja s’encarrega d’afegir uns quants problemes de salut. Per ajudar nos a fer un seguiment i control d’alguns ítems empipador com ara la pressió, el sucre, el pes etc us explicaré quines eines i apps podem fer servir però, sobretot, recordeu que només serveixen per fer el seguiment i, en el seu moment, ensenyar-li al metge les dades (i presumir una mica d’habilitats digitals)

Llegeix la resta d’aquest article …

De tothom connectat a tot connectat.

Sovint diem que vivim permanentment connectats. Però no gaire lluny, potser viurem també amb tot el que ens envolta connectat. Això ja té un nom, internet de les coses (‘Internet of Things’ o IoT, en anglès), de la qual es parla cada vegada més. A casa nostra, Marc Pous fa deu anys que s’hi dedica. Per mitjà de l’empresa TheThings.IO i de l’organització de jornades i encontres per a fer comunitat, Pous defineix a la seva manera el concepte: ‘En un context de màquines que cada vegada parlen més entre si, quan parlem d’internet de les coses parlem de tecnologies que permeten de fer-ho possible i donar valor afegit, així, a objectes quotidians que tenim al nostre voltant.’ La feina de TheThings.IO, afegeix, és ajudar empreses que fan hardware a connectar els seus productes a internet i que parlin i s’entenguin també entre si, siguin del fabricant que siguin. La interoperabilitat, en aquest sentit, és clau a TheThings.IO, juntament amb l’aportació de valor afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *