Roger Coma explica a l’internauta l’experiència de ser actor i director alhora.

El domini .barcelona

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTV: el nou domini .barcelona, en versió vídeoàudio i/o text

Voleu regalar i/o comprar una tauleta i ser autònoms en el seu ús? Voleu entendre l’argot informàtic per sempre? A Vilaweb tenim la solució. T’oferim una tauleta amb un assessorament personalitzat amb el nostre consultor informàtic Joan Jofra responsable de la secció ‘En Joan Jofra t’ho resol’ a l’Internauta. Regala futur! Compra present!

Són cursos dirigits a gent que encara s’espanta quan té un estri al seu davant, volem que els pugueu fer servir bé, sigui perquè us l’heu comprat o perquè us l’han regalat.

Aquí teniu tota la informació.

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
Tots els diumenges a les 15h a ElPuntAvuiTV

El domini .barcelona.

El 12 de gener a les 13 hores s’obre el període de llançament del domini .barcelona, a partir d’aquest moment i fins al 15 de març també a les 13 hores, podeu fer la sol·licitud del vostre nom i abans del 21 de març s’assignaran en funció de les prioritats que hi ha al web del domini.
A partir del 20 de març tots els dominis .barcelona demanats es posaran en funcionament i s’obrirà el 21 de març el registre lliure, primer que demana, primer se l’emporta.
Com ells diuen:  “Internet és una finestra al món on cada cop més és necessari identificar-se adequadament a cada audiència potencial i de forma més precisa i segmentada.
Si vols que el món identifiqui que ets de Barcelona, és important que el teu lloc web tingui una extensió que t’identifica.”
El domini .barcelona serà gestionat per la fundació.cat, la que ja té l’experiència del domini .cat, i costarà 100€ en la primera fase, la de llançament, i 40€ en el període obert.

Llegeix la resta d’aquest article …

Roger Coma explica a l’internauta l’experiència de ser actor i director alhora.

L’actor explica a ‘L’internauta’ l’experiència d’escriure, dirigir i protagonitzar la sèrie online ‘Les coses grans’

L’actor Roger Coma, a més de protagonitzar films i sèries, sempre ha anat escrivint i publicant coses. Fa uns quants anys que va decidir que volia escriure una sèrie a la seva manera, una comèdia que parlés de totes aquelles petites crisis que es viuen a partir de la trentena, amb els recursos de què disposava i internet. El projecte es va materialitzar el 2013 amb els deu primers capítols de ‘Les coses grans‘, una comèdia online centrada en coses petites de la vida extrapolades a un dramatisme que crea alhora ironia i empatia. Ho explica ell mateix, en qualitat no sols d’actor, sinó també de guionista, director i productor: ‘Crec que les coses grans de la vida es fonamenten en una mirada al concret, al detall. Les coses ultraconcretes són, en el fons, universals.’ I ho exemplifica amb una situació: ‘Si vas a fer pipí al vàter abans d’una reunió important i se’t taquen els pantalons, és una petita tragèdia; i aquestes petites tragèdies formen la vida.’

Amb més de tres-centes mil visualitzacions a YouTube de la primera temporada, des de mitjan desembre s’han començat a penjar cada dimecres deu nous capítols. Malgrat que en dos anys i mig no ha acabat de trobar encara la manera de monetaritzar adequadament la sèrie, Coma hi persevera gràcies a les facilitats d’internet i la tecnologia (‘Això fa vint anys no s’hauria pogut fer: ara les càmeres i les tècniques són a l’abast, assequibles, i la gent està molt preparada’) i, sobretot, a les seves ganes d’escriure. I això que hi pateix: ‘Sempre dic que em diverteix fer la sèrie, però és mentida! Em fa patir molt, visc al límit de l’atac de cor… però content! Hi hem vingut a patir, a la vida, i els catalans més!’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *