Weloba, el braç digital de La Tdp.

Petits grans problemes.

Aquesta setmana, a l’Internauta de Vilaweb i ElPuntAvuiTVProblemes informàtics d’usuari, en versió vídeo i/o text

Teniu un recull de tots els articles a pensalla.cat

Joan Jofra
ATENCIÓ, aquesta temporada, els diumenges a les 19h a ElPuntAvuiTV

Perdoneu l’errada en el link del vídeo de la setmana passada, aquí teniu l’enllaç correcte del vídeo de les apps per lligar.

Petits grans problemes.

Avui parlarem dels problemes informàtics d’usuari, l’he titulat petits grans problemes perquè realment per qui ho està patint  són certament farragosos i empipadors i sí, són grans,  però per qui ens dediquem a això de solucionar els problemes informàtics no ho són tant.

Us tractaré d’ajudar amb idees i consells per intentar resoldre el problema però ja sabeu que això no és un tutorial pas a pas sinó articles per fer-vos pensar i, com sempre, si no us en sortiu, res com demanar ajut a un professional.

Problemes amb la ferralla

El primer i principal problema és què fer quan no s’encén l’ordinador , no arrenca.

Llegeix la resta d’aquest article …

Weloba, el braç digital de La Tdp.

Jaume Ramon Roig és el coordinador de la redacció de Weloba.cat, una web enfocada a cobrir l’actualitat del Barça i crear comunitat entre els milions de blau-grana repartits pel món.

Al programa d’avui Vicent Partal conversa amb Jaume Ramon Roig, coordinador de redacció de Weloba.cat, una web que neix arran del programa d’èxit ‘La transmissió d’en Puyal’ (TdP) de Catalunya Ràdio. Té l’objectiu de crear comunitat entre els milions de blau-grana que hi ha repartits arreu del món i informar sobre el dia a dia del club. Anàlisi, estatístiques i actualitat de tota mena converteixen aquesta web en un referent de l’univers Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *